СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Лимитирани серии на промоционални цени от SEMMELROCK
 Facebook

Лимитирани серии на промоционални цени от SEMMELROCK26.11.2020 / 11:15 - CityBuild.bg

Сега е моментът да се възползвате от уникалните предложения, за да превърнете любимото си кътче от дома в неповторимо място за релакс и почивка.

 

 

За неподражаем дизайн

 

Комбинирайте различни цветове и/или формати на лимитираните серии: UMBRIANO, PASTELLA, RETTANGO, CITY TOP или ARTE Сегментна плоча и екипът от професионалисти ще ви съдейства с услугата CAD планиране. Безплатната услуга ще ви осигури създаване на подходящ растер за вашия терен от избраните от вас промоционални продукти.

 

За луксозно излъчване

 

Търсите решение, с което да подчертаете модерната обстановка в градината? Алуминиевите бордюри с възможност за вграждане на LED осветление ще отговорят на високите ви изисквания за стил и иновативен дизайн.

 

За повече романтика

 

Всеки проект в своя начален етап трябва да реши проблема с осветлението. Ако сте почитатели на вградените осветителни тела в настилката, системите за икономично LED освeтление Outdoor Extreme Link или Outdoor Pro на промоционални цени са на ваше разположение.

 

Промоцията

 

Повече за промоцията вижте на уебсайта на компанията. Важи до изчерпване на количествата на склад. Покупка е възможна само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор