СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Люлка-кресло TiiPii
 Facebook

Люлка-кресло TiiPii29.01.2019 / 10:45 - CityBuild.bg

„Стилстрой Трейдинг“ ви предлага английски продукт от естествени памучни влакна и синтетична смес, водоустойчив и с UV защита.

 

Динамиката в съвременното ежедневие предполага заслужена почивка и отдих на удобно място. Все по-голяма популярност придобиват практичните и новаторски решения, грижещи се за комфорта и представляващи лична релакс зона. Със своите разнообразни възможности за приложение в дома и в градината, а защо не и в къмпинга, люлката TiiPii е средство за добро настроение на цялото семейство.

 

 

На TiiPii може да се полюлеете, да си починете, да разгледате интересно списание, да почетете любима книга или да си поговорите с близък човек.

 

 

Люлката създава уют и може да бъде разположена на открито - окачена на греда на верандата или на дърво в градината, като има защита от досадни насекоми. Всеки член от семейството ще се радва на въздух и природа - удобно и комфортно.

 

 

 

Люлката е изключително интересна и за децата, а ако декорирате с подходящи възглавнички и одеала и съчетаете с приятна атмосфера или музика, със сигурност TiiPii ще се превърне в любимо място в дома или градината!

 

 

Модел на TiiPii може да разгледате в шоурума на "Стилстрой Трейдинг" на бул. "Асен Йорданов" 6-3 в столицата.

 

 
още от Новини

още от Любопитно