СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Малък дом, голяма красота
 Facebook

Малък дом, голяма красота13.08.2019 / 09:30 - Citybuild.bg

Малките пространства винаги са предизвикателство. Добре усвоени, те трябва да са красиви, функционални, удобни и да не създават чувство за прекаленост.

 

Как да се живее комфортно и уютно насред бизнес-сити в огромен град?!

 

 

Има архитекти и дизайнери, които знаят как. Домът, представен  от architecturebeast.com се намира в De Waterkant, подрайон на предградието на Green Point в Кейптаун, Южна Африка, с изглед към централното бизнес-сити. 

Този модерен малък апартамент и интериорният му дизайн са впечатляващи заради тяхната елегантност, стил и иновативни решения, които заедно създават невероятно удобно и луксозно изглеждащо жилищно пространство.

 

 

Както архитектите от SAOTA заявяват: „Тук иновацията среща истинската цел, тъй като Адам Корт, партньор на OKHA Interiors, проектира многофункционални поръчкови мебели, които могат да прикрият всеки хаос в малкия дом. Също така използвахме всяка възможност да увеличим максимално и интелигентно пространството за съхранение, без да компрометираме дизайна."

 

 

Често хората в малките апартаменти дори не мислят да имат балкон, защото всичко вече е толкова претъпкато и всеки сантиметър от апартамента трябва да се използва разумно. Тази идея за интериорен дизайн  показва лесно решение как да използвате минимализма и креативното да разположите жилищното пространство, за да постигнете желания дизайн.

 

 

 

 

Редактор: Виляна Колчева

 

 
още от Новини

още от Любопитно