СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Сан Марко България” представя на нашия пазар фасадата Acrisyl Decora
 Facebook

„Сан Марко България” представя на нашия пазар фасадата Acrisyl Decora24.09.2014 / 16:38 - citybuild.bg

Уникалната технология е използвана и в изцяло модернизирания хотел „Бургас Бийч“ в курортен комплекс Слънчев бряг.

 

Сан Марко България", официален представител на италианската фирма за бои и декоративни мазилки Colorficio San Marco Spa, представя на нашия пазар фасадата Acrisyl Decora. Идеята за разработването на тази мазилка се заражда през 2009 г., след като инвеститорът на неповторимия и един от най-луксозните хотелски комплекси в света Марина Бей Сандс (Marina Bay Sands) в Сингапур се свързва с Colorficio San Marco Spa с молба за него да бъде разработена специализирана мазилка. Тя трябва да отговаря на определени специфични условия: да е устойчива на мухъл, плесен и водорасли, атмосферни влияния и морски климат, но също така да е с луксозна визия и да притежава неустоим блясък на кристали. 

 

Така след редица лабораторни изследвания Colorficio San Marco Spa разработва тази уникална технология, наречена Acrisyl Decora. Това е съвременно декоративно стенно покритие от най-ново поколение. То е за външно приложение на основата на акрил-силоксанови съполимери във водна дисперсия, силициеви добавки, мраморни гранули и люспи стъкло, които създават защитно покритие на повърхността, като я предпазват от появата на плесени и мухъл. Притежава висока водоотблъскваща способност и добра паропропускливост и образува релефен слой - достатъчно дебел и устойчив на атмосферните условия. Това е мазилка, създаваща ефект на гранит и естествен камък с отличен блестящ акцент на сияещи кристали.


Marina Bay Sands 

 

Acrisyl Decora е готова за нанасяне, с пастообразна консистенция. Тя се нанася с иноксова маламашка на 2 ръце, като разходът за това е 2-2,4 кг/кв.м. Времето за съхнене (при 25° С и 65% RH) е от 1 час и половина до 3 часа, в зависимост от дебелината на нанасяне. Може да се нанася върху: външни изолационни системи, нови и стари мазилки на базата на хидравлични свързващи вещества, бетонни повърхности, минерални конгломерати от различни видове и стари бои и стенни покрития с минерален или екологичен състав. Продуктът е наличен в оцветени бази, а също и като готови цветове, кристални (0001) и сив гранит (0002). 

 

 

„Сан Марко България" може да се похвали с обекти и на територията на България, изцяло направени с фасадата Acrisyl Decora. Един от тях е изцяло модернизираният хотел „Бургас Бийч" в к.к. Слънчев бряг. При него е постигнат луксозен съвременен екстериор, съчетан с най-подходящите и качествени материали, които перфектно защитават повърхността. Погледната отблизо, красивата 19-етажна сграда прилича на изящна кула, облепена с фини кристали.

 

 

 

Всички външни мазилки на Colorficio San Marco Spa са подходящи и за вътрешна употреба и са с гаранция до 25 години на цвета и до10 години на материалите. Гаранцията им важи при използване на цялостната сертифицирана система на фирмата.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор