СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Международен бизнес форум ще се проведе във ВСУ „Черноризец Храбър“
 Facebook

Международен бизнес форум ще се проведе във ВСУ „Черноризец Храбър“13.06.2019 / 15:28 - CityBuild.bg

Сред интересните демонстрации в панела „Open Smart City“ ще са решения за „умни“ домове и паметници.

 

Международната бизнес конференция „Наука и бизнес за интелигентно бъдеще 2019" (Science and Business for Smart Future), организирана за трети път от факултет „Международни икономика и администрация" на Варненският свободен университет „Черноризец Храбър", ще се проведе на 14 и 15 юни в университета. По време на форума ще бъдат дискутирани изследователски практики в полза на бизнеса, партньорството на университети и фирми, създаването и включването на изследователски групи. Ще бъдат представени партньорски  междудисциплинарни изследвания в областта на медицината и компютърните науки.

 

 

Специален акцент на конференцията ще бъдат научно-изследователските кариери и развитието на изследователски екипи за целите на бизнеса.  Студенти и докторанти ще представят в постер-сесии реални бизнес-проекти, разработени в бакалавърската програма „Информатика и компютърни науки" и в магистърските програми по „Предприемачество", „Архитектура", „Кръгова икономика", „Софтуерно инженерство", „Киберсигурност" и „Data Science". В конференцията ще участват и ученици от елитни варненски гимназии, поканени да се включат в изследоватеслките групи, които ще бъдат представени и ще участват в научно-изследователски стажове в университета през лятото.

 

Сред интересните демонстрации в панела „Open Smart City" ще са иновативните решения както за „умни" домове, така и за „умни" паметници, разработени от студентите от специалност „Информатика и компютърни науки" и „Архитектура".

 

Още информация за събитието може да намерите на:

www.vfu.bg

https://bit.ly/2R9QdYv

https://www.facebook.com/events/415098539076900/

а също и на страниците на Варненския свободен университет в LinkedIn и в Instagram

 

 
още от Новини

още от Страната