СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Многофункционална фирмена сграда изграждат в Кривина
 Facebook

Многофункционална фирмена сграда изграждат в Кривина12.07.2019 / 12:24 - CityBuild.bg

Тя ще е със складови, офисни и обслужващи помещения.

 

Сградата се предвижда да бъде функционално разделена на два високи склада със стелажно складиране и полуниво при входната им част. Двете складови нива ще бъдат физически разделени с междуетажна конструкция и офисна част, поместена като отделна част в общия обем на сградата. Предвидени са отделни входове и евакупационни изходи за всяка зона. РЗП на проекта е 5 283,75 m2. Изпълнител е "Пайп систем", а проектът е на "Иво Петров Архитекти".

 

 

С тържествен водосвет в сряда бе направена първа копка на модерната многофункционална сграда на фирма "Синтезия" ООД в Кривина.

 

 

"Синтезия" ООД е основана през 1997г. и от тогава работи като дистрибутор на суровини и консумативи за полимерната и печатарската промишленост. Фирмата е специализирана в търговията с мастила, полимери и разредители. Компанията доставя материали и ефективни решения за бизнеса. Партнира си с водещи международни производители на суровини за печатната, полимерната и химическата индустрии. "Синтезия" ООД разполага с офиси и складови бази с обща площ над 12 000 кв. м. в София и Велико Търново, квалифициран екип, собствен транспорт и логистика. Основната цел на фирмата е да предостави компетентно техническо обслужване и доставки в рамките на максимум 24 часа след всяко клиентско запитване.

 

 
още от Новини

още от Страната