СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Многофункционална сграда изграждат в несебърското село Тънково
 Facebook

Многофункционална сграда изграждат в несебърското село Тънково16.09.2019 / 16:28 - CityBuild.bg

Развитието на общината налага подновяване и разширение на социалната инфраструктура по населените места.

 

 

Предвид нарастващите нужди от сграда, в която да се осъществяват обществени мероприятия и общински дейности, Община Несебър одобри план за строителство на многофункционална сграда в село Тънково. Новата сграда ще бъде триетажна със сутерен.  В него ще са разположени два склада за инвентар, склад за гориво и архивно помещение. Предвидено е машинно помещение за асансьор.  На първия етаж ще има пенсионерски клуб с прилежащи два санитарни възела. Единият санитарен възел е оразмерен за ползване и от инвалиди. Предвидено е и котелно помещение. Пенсионерският клуб ще се състои от общо помещение, в което ще са обособени компютърен кът, кът за тихи игри и битов кът.

 

На втория етаж е проектирана многофункционална зала със склад и канцелария за администрацията на Община Несебър. Достъпът до това ниво ще се осъществява посредством стълби и асансьор, оразмерен за ползване от инвалиди. На третия етаж е проектирана фитнес зала с две съблекални към нея. На това ниво също ще има канцелария за администрацията на Община Несебър.

 

 

Документите за обходния път на селото вече са в Областна служба „Земеделие и гори". След окончателно завършване на процедурите ще се даде начало на строителството и на този обект. Проектирана е и велоалея с начало светофарът на главния път за Варна към Тънково, за която тече съгласуване по съответните инстанции. 

 

 

 
още от Новини

още от Страната