СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
В модерна спортна площадка ще се превърне дворът на СУ „Иван Вазов” в Поморие
 Facebook

В модерна спортна площадка ще се превърне дворът на СУ „Иван Вазов” в Поморие11.01.2018 / 09:30 - CityBuild.bg

Сегашната ще бъде обособена в три игрища.

 

 

Сумата, която фирма предоставя безвъзмездно на Община Поморие, е в размер на 99 025 евро и ще се използва за двора на СУ „Иван Вазов” /начален курс на обучение/. Сегашната спортна площадка ще бъде обособена в игрище за мини футбол, тенис корт и игрище за баскетбол и волейбол. Към проекта са включени и всички необходими настилки и съоръжения като футболни врати, мрежи, баскетболни кошове, оградна мрежа и входни врати.

 

 

Сътрудничеството на Община Поморие с Shel е съгласно Договора за търсене и проучване на нефт и природен газ в Блок 1-14 Хан Кубрат в Черно море и заложената в него Програма за корпоративна социална отговорност, утвърдена от министъра на Енергетиката. Съгласно подписания документ, Община Поморие ще осъществи проекта в съответствие с националните стандарти за безопасност и ще носи отговорност за поддръжката и редовните проверки на оборудването.

 

 

Този месец стартира и същинското изпълнение на проекта за саниране сградата на училището и фузкултурния салон към него. В общинския бюджет за 2018 г. са предвидени средства и за благоустрояването на училищния двор.

 

 
още от Новини

още от Страната