СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Модернизират фасадата и интериора на Mall Varna
 Facebook

Модернизират фасадата и интериора на Mall Varna14.03.2018 / 18:00 - CityBuild.bg

В началото на годината започва репозициониране на търговския център.

 

Процесът ще включва промяна на цялостната му концепция от гледна точка на търговски микс, ключови наематели, организация на търговските площи, целеви клиенти, събития и активности, възможности за пазаруване, забавление, допълнителни услуги.

 

По време на изпълнението на архитектурните подобрения молът ще продължи да обслужва своите клиенти, като ремонтните дейности ще се извършват поетапно, без да смущават нормалната дейност на обекта и комфорта на клиентите. Крайният резултат цели оптимизация на пространството, още по-голямо удобство при пазаруване и неповторима атмосфера за посетителите.

 

 

По търговския микс на мола ще работят консултантите от Colliers International. Те ще подпомогнат разработването на съвременна концепция, селекцията и преговорите с търговските марки, които да бъдат представени в мола.

 

Търговският център на Мол Варна ЕАД е построен през 2008 г. Намира се на бул. „Владислав Варненчик", в добре развита търговска зона, включваща и супермаркет. Настоящата отдаваема площ на обекта е 31 000 кв.м. Сградата включва един етаж офиси и четири етажa търговски площи, които ще бъдат трансформирани и модернизирани съгласно новата концепция на дружеството.

 

 

 
още от Новини

още от Любопитно