СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Може да търсите по данни от кадастрална карта в електронния портал на НАГ
 Facebook

Може да търсите по данни от кадастрална карта в електронния портал на НАГ19.06.2018 / 12:32 - CityBuild.bg

Предстои добавянето на връзка с „Регистър на Удостоверенията за въвеждане в експлоатация“.

 

Вече е възможно извършването на търсене по данни от кадастралната карта в Картата на „Подбробните устройствени планове, възложени от СО и влезлите в сила административни актове" в електронния портал на Направление „Архитектура и градоустройство". Картата прави директна връзка с „Регистър на подробните устройствени планове", „Регистър на Разрешенията за строеж", „Регистър на разрешения за строеж за благоустройствени обекти" и „Регистър на разрешенията за поставяне".

 

 

В картата можете да намерите информация за обхвата на разработката на съответния подробен устройствен план и статус към момента. Предоставена е възможност за визуализация на обхвата на съответния издаден административен акт - разрешения за строеж и разрешения за поставяне. В раздел информация можете да намерите визуализация на сканирани изображения - графични части на подробни устройствени планове и влезли в сила административни актове.

 

Предстои добавянето на връзка с „Регистър на Удостоверенията за въвеждане в експлоатация", които също ще започнат да се подготвят еднотипно от Нaправление "Архитектура и градоустройство" и всички районни администрации на Столична община, чрез Системата за издаване на административни актове.

 

Картата на „Подробните устройствени планове, възложени от СО и влезлите в сила административни актове" можете да разгледате ТУК.

 

 
още от Новини

още от София