СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Насимо със шеста самостоятелна изложба - „Life is a Study”
 Facebook

Насимо със шеста самостоятелна изложба - „Life is a Study”17.05.2019 / 11:46 - CityBuild.bg

Художникът на любими „градски картини“ представи и книгата „25 Years of Nasimo: Sketchbook”.

 

 

Известен на поколения под името Nasimo, Станислав Трифонов е признат за един от пионерите на източноевропейската графити и стрийт арт култура, както и един от най-популярните художници-стенописци на Балканите.

 

Снимка: CityBuild.bg

 

На 15 май в столичната "Галерия 2.0” Насимо представи своята шеста самостоятелна изложба „Life is a Study”, както и книгата „25 Years of Nasimo: Sketchbook”. Двата проекта проследяват в ретроспекция неговото професионално развитие - от скици и учебни етюди до разработени картини и монументални стенописи, същевременно подчертавайки ключови аспекти от неговия житейски път. Изложбата продължава до 23 май.

 

 

 

 

,,Светът, в който живеем, е едно голямо училище, в което всички сме ученици, някои по-послушни, други не чак толкова. Всички ние се намираме в класната стая с една-единствен цел - да се учим. Всеки от нас е малък творец, който е тук, за да се учи и развие умението да твори, след което да го предаде нататък. Животът е училище. Нека урокът продължи!’’

 

 

На откриването на изложбата присъства и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. "Благодаря за поканата да бъда част от стотиците му приятели и почитатели, както и за съвместната ни работа. Желая успех на изложбата и албума", каза тя.

 

 

 
още от Новини

още от АРТ