Не изпускайте възможността да обновите външния вид на сградата с Баумит МултиУайт

123

Еластичната смес осигурява надеждност, качество и възможност за иновативен дизайн, а благодарение на базата от бял цимент съхне преди полагането на крайното покритие до само 3 дни


Баумит МултиУайт (Baumit MultiWhite) е бяла еластична реновираща смес специално за фасадни повърхности - върху ИТИС или минерални мазилки. Намира приложение като свързващ мост, като шпакловка върху бетон или като завършваща фина мазилка с възможност за заглаждане и структуриране. Продуктът е за вътрешна и външна употреба, за ръчна и машинна преработка.

 
Източник на снимката: Баумит. Ремонт на Априловската гимназия в Габрово с Баумит МултиУайт.

Баумит МултиУайт е разработен от "Баумит" специално за обрушени фасади и/или такива с микропукнатини. С продукта могат да се реновират както сгради с фасадна изолация, така и сгради без изолация. Той е на база бял цимент, което съкращава времето на съхнене преди полагане на крайното покритие на 3 дни.

 
Снимка: Калин Панчев. Реновиране на Градската художествена галерия в гр. Елена с Баумит МултиУайт.  

Баумит МултиУайт е обемно армиран с полипропиленови фибри, които ефективно премахват микропукнатините и подсилват фасадата. Наличието на фибри допълнително армира шпакловъчния слой, така че крайното покритие може да бъде и Баумит фасадна боя, без да е необходимо грундиране.

 
Снимка: Калин Панчев. Реновиране на сградата на хотел “Сплендид” в Плевен с Баумит МултиУайт.

Баумит МултиУайт позволява площно армиране със стъклотекстилна мрежа Баумит СтарТекс не само върху топлоизолационни плочи от EPS, но и върху обрушени фасади.

 
Източник на снимката: Баумит. Консервационно-реставрационни дейности по фасадите и художествените елементи за Централната сграда на БАН в София с Баумит МултиУайт.

Правилното полагане на МултиУайт в комбинация с подходящи крайни покрития възвръща предишния блясък на фасадите, осигурявайки им дълготрайност и устойчивост.

 
Снимка: Михаил Новаков. Реновиране на Къща „Ралеви“ в с. Пчелище с Баумит МултиУайт.

ОЩЕ НОВИНИ

Започва ремонтът на над 34 км от път III-906 през Дюлинския проход

Започва ремонтът на над 34 км от път III-906 през Дюлинския проход

Програмата на АПИ предвижда рехабилитацията на 65 км от третокласния път

В софийското село Войнеговци ще изграждат детска градина на мястото на старата

В софийското село Войнеговци ще изграждат детска градина на мястото на старата

През 2022 година Столичният общински съвет беше одобрил проектиране, реконструкция и преустройство на една от сградите и премахване на другата

Училище "Максим Горки" в Стара Загора се разширява с нова пристройка

Училище "Максим Горки" в Стара Загора се разширява с нова пристройка

Ще бъдат предприети действия за разработка на идеен проект и за археологическо проучване на зоната, което трябва да бъде съгласувано с НИНКН

Ново ваканционно селище се предвижда да бъде изградено между къмпинг Арапя и Северния плаж на Царево

Ново ваканционно селище се предвижда да бъде изградено между къмпинг Арапя и Северния плаж на Царево

То предвижда 632 места и включва вили, мобилни къщи, кемпери, каравани и палатки, открит бар, зони с огнища, споделено работно място, детски площадки, ресторант с външен басейн, спортен център със закрит басейн и сауна, магазини, спортни площадки, лятно кино и зона за групови занимания