СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
NOMAAD или LEGO  за напреднали
 Facebook

NOMAAD или LEGO  за напреднали13.08.2019 / 12:00 - Citybuild.bg

Еволюционна, сглобяема микро-жива система, висококачествен дизайн, приспособимост и достъпност.

 

NOMAAD Living предлага всичко това и не само...Четиримодулната кубична система бе представена през април 2018 г. в Италия. Кубчетата жилищна площ се  състоят от специализирани модули за баня с душ и климатик, спалня, кухня и дневна зона. Отделните части пристигат на желаното  място с тавани от 10 фута, напълно завършен интериор, фабрично изолирани стени, LED светлини и интелигентни системи за управление.

NOMAAD е напълно адаптивен с многобройни опции за материали за довършителни работи на подови и стенни панели, както и надстройки с възможност за  поставяне  на тела, слънчеви панели, опции за зелен покрив и др. 

Системата изисква минимално сглобяване на място, кратко време за монтаж и произвежда ограничени строителни отпадъци. Алуминиевото рамкиране дава на модулите твърдост и издържливост. 

NOMAAD се адаптира към развиващите се нужди и лични предпочитания. Собствената система за закрепване позволява разширяването на единиците във всяка посока, включително вертикално. Модулите могат да бъдат добавени към NOMAAD или цялото групиране може да бъде преместено. Панелите могат да бъдат надстроени, премахнати или променени по желание. Конфигурациите са ограничени само от въображението; от двумодулно студио в задния двор до осеммодулна конфигурация на офиса или нещо още по-мащабно.

Концепцията на дизайнерите Giorgio Borruso, Giorgio Borruso Design, Marina del rey, California, USA е произведена от Permasteelisa SpA., Veneto (VE), Italy и е носител на миналогодишната Good design awards.

 

Редактор: Виляна Колчева

 

 

 

 
още от Новини

още от Любопитно