СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Обновена е версията на Регистър "Заповеди на Дирекция "Общински строителен контрол"
 Facebook

Обновена е версията на Регистър "Заповеди на Дирекция "Общински строителен контрол"06.11.2019 / 13:57 - CityBuild.bg

Надграждането на порталa на НАГ продължава.

 

От 4 ноември стартира двуседмичен тестови период на новата версия на Регистър "Заповеди на дирекция Общински строителен контрол". Новата визия предоставя възможността на потребителя да извършва търсене за административен акт по зададени критерии: номер, дата, основание, издател, санкция, вид на обекта, район, местност, квартал по регулация, УПИ и идентификатор по КККР. Създадена е възможност за преглед и изтегляне на административния акт, като същият е привързан към съответния териториален обхват посредством карта на административните актове.

 

Всички административни актове, публикувани в регистъра, ще бъдат с разширени критерии за търсене и с възможност за визуализиране на териториален обхват към съответния имот на Карта на административните актове, както и възможност за експортиране и запис на извадки от регистъра.

 

Развитието е продължение от въведената система за издаване на Разрешения за строеж на сградни обекти, Разрешения за строеж за благоустройствени обекти и Разрешения за поставяне. По време на тестовия период ще бъдат активни и съществуващите до момента Регистри.

 

 
още от Новини

още от София