СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ще обновяват общежития на НСА и НАТФИЗ в Студентски град
 Facebook

Ще обновяват общежития на НСА и НАТФИЗ в Студентски град09.07.2020 / 09:30 - CityBuild.bg

Финансирането е одобрено от Фонд за устойчиви градове.

 

В студентското общежитие на НСА - Блок 15q ще бъдат реализирани мерки за енергийна ефективност и вътрешен ремонт. В резултат ще има намаление на вредните емисии. Фонд за устойчиви градове в ролята му на Фонд за градско развитие за регион София подписа договора за финансиране на обновяването с Национална спортна академия „Васил Левски“.

 

 

Общият бюджет на проекта е в размер на над 3,6 млн. лв., като одобреното финансиране от ФУГ е в размер на 3 029 440 лв. от които 1 787 370 лв. са съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Региони в растеж", предоставено чрез Фонд на фондовете.

 

 

В студентското общежитие на НАТФИЗ - блок 29, също се предвижда изпълнение на мерки за енергийна ефективност и ремонт. Фонд за устойчиви градове подписа договор за финансиране с Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“.

 

 

Общият бюджет на проекта е в размер на над 3,75 млн. лв., като одобреното финансиране от ФУГ е в размер на 3 614 324 лв. от които 2 132 451 лв. са съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020“, предоставено чрез Фонд на фондовете.

 

 

 
още от Новини

още от София