СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Очаква се ремонтът на бул. “Искърско шосе“ в София да приключи през юни
 Facebook

Очаква се ремонтът на бул. “Искърско шосе“ в София да приключи през юни21.05.2020 / 11:25 - CityBuild.bg

Движението е възстановено, продължават довършителни работи по изграждане на тротоари, велосипедна алея и вертикална планировка.

 

Вчера кметът на София Йорданка Фандъкова провери бул. “Искърско шосе“, където се извършва цялостна рехабилитация в участъка от ул. ”Туше Делииванов” до ул. ”Илия Бешков” с дължина около 900 м. Изпълнена е цялостна подмяна на пътната настилка, ремонтирани са отводняването, подменени са всички бетонови бордюри. Обновено е уличното осветление с енергоспесяващи осветителни тела. Монтирани са нови светофарни уредби на регулираните кръстовища.

 

Фандъкова възложи на зам.-кмета по строителство инж. Цветан Божинов и кмета на район "Искър" Ивайло Цеков да се предвидят допълнителни дейности: да се подменят и изградят спирконавеси на градския транспорт по бул. “Искърско шосе“, както и да се ремонтира ул. „5001“ от ул. “Димитър Пешев“ от входа на кв. “Димитър Миленков“.

 

От 13 май стартираха и ремонтни работи по бул. „Асен Йорданов” в участъка от бул. „Цветан Лазаров” до ул. „Капитан Димитър Списаревски”.

 

 
още от Новини

още от София