СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Офанзива за безопасност
 Facebook

Офанзива за безопасност10.07.2017 / 10:29 - citybuild.bg

Hörmann е единственият призводител на пазара, който оборудва серийно своите алуминиеви външни врати с клас на устойчивост RC 3.

 

Според полицейската криминална статистика повече от един на всеки десет взломаджии прониква през външната врата на жилището. Ето защо при ново строителство или реконструкция силно се препоръчва да се обърне внимание на високия клас сигурност на входната врата.  Hörmann вече серийно оборудва своите алуминиеви външни врати с клас на устойчивост RC 3 като единственият досега доставчик на пазара.

 

 

Алуминиевите външни врати ThermoSafe и ThermoCarbon досега бяха предлагани като опция с оборудване RC 3, респeктивно RC 4, но срещу доплащане. В рамките на офанзивата за безопасност външните алуминиеви врати вече серийно се доставят без доплащане с оборудване RC 3. Като опция страничните части и оберлихти също се предлагат  в това оборудване с висока степен на безопасност. 

 

 

При врата в изпълнение с клас на противовзломна защита RC 3 времето за манипулиране от нежеланите посетители достига до пет минути, което в повечето случаи води до прекратяване на опитите. Изследвания показват, че един опит за взлом трае не повече от три минути.

 

Препоръчваните за строителството на частни жилища класове RC - от RC 1 до RC 3 - устойчивост и инструменти

 

 
още от Новини

още от Баш майстор