СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Оргахим“ дарява над 3000 литра боя за детски заведения в Русе
 Facebook

„Оргахим“ дарява над 3000 литра боя за детски заведения в Русе23.05.2019 / 15:40 - CityBuild.bg

Ден преди 24 май в Детска ясла № 8 бяха доставени 620 литра екстериорна и интериорна боя и съпътстващи продукти, с които сградата ще бъде освежена.

 

 

 

 

„Радваме се да посрещнем отново боите на „Оргахим" при нас. Цветовете внасят красота и жизненост за децата в интериора около тях", каза директорът на детското заведение Аглая Серафимова. Преди 5 години помещенията в яслата също са били декорирани с боя, дарена от „Оргахим".

 

 

 

Над 3 000 литра боя за освежителни ремонти тази година ще получат Детската млечна кухня и всички детски ясли на територията на Русе. Със съдействието на общината компанията вече е предоставила близо 4000 литра боя, както и мебели и техника за над 10 000 лв. на Дома за стари хора „Възраждане", Дома за пълнолетни лица с деменция „Приста" и Дома за пълнолетни лица с физически увреждания „Милосърдие".

 

Ние вярваме, че българският народ трябва да върви възроден от началото до края на живота си и помагаме, макар и малко, с това, с което можем", каза маркетинг мениджърът Емил Кунчев.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор