СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
"Оргахим" представя подови системи за подземни паркинги и гаражи DEKO floor
 Facebook

"Оргахим" представя подови системи за подземни паркинги и гаражи DEKO floor06.06.2018 / 17:29 - CityBuild.bg

Серията висококачествени продукти е както за строителни фирми, така и за крайни потребители.

 

DEKO floor на "Оргахим" осигурява широка гама продукти за подови настилки от синтетични смоли. Предлаганите продукти са с по-тънък или по-дебел слой, предназначени за защита и финиш на индустриални и декоративни подови настилки, подходящи за леки, средни и тежки експллоатационни условия.

 

Използването на подова настилка на основата на смоли /епоксидни, полиуретанови или акрилни/, става все по-често и необходимо, тъй като техните специфични свойства са незаменими в условията на нарастващи изисквания към поставянето и експлоатацията на подовите покрития. Модерна алтернатива на защита и декорация на подови настилки представляват епоксидните покрития. Завършването с тях на системата е препоръчително там, където се изисква повърхността да притежава химическа устойчивост, да може лесно да се почиства и хигиенизира и да бъде устойчива на механично натоварване и абразия.

 

Гамата на приложение на този тип продукти е изключително широка. Например за подземните паркинги и гаражи DEKO floor има редица решения от системи. Основните изисквания към подовото покритие на подземните паркинги и гаражи са износоустойчивост, практичност при почистване, висока атмосферна, студо- и влагоустойчивост. Покритието и конструкцията на пода постоянно са подложени на различни климатични условия, като сол - ползвана против обледеняване на пътя през зимата, агресивна кал, моторни масла и др.

 

Подови системи за подземни паркинги и гаражи DEKO floor

 

Решенията под бранда DEKO floor удовлетворяват всички изисквания на подовите системи за подземни паркинги и гаражи. Продуктите са лесни за полагане, икономични, с възможност за избор на цвят по RAL картел, силно износоустойчиви и с опция чрез тях да се постигне противохлъзгащ ефект. Получава се отлична повърхност, крайно устойчива, лесна за почистване и поддържане.

 

DEKO floor осигурява на пода както защита, така и декоративен финишен вид, който играе и ролята на хидроизолация. Серията продукти от DEKO floor има пълна система подови покрития със специфични свойства за всякакви нужди и изисквания.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор