СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Органик“ тур в Бургас
 Facebook

„Органик“ тур в Бургас10.07.2019 / 15:14 - CityBuild.bg

Три дни караваната на „Оргахим“ ще показва красотата на модерния за годината цвят и как може да преобрази дома ви.

 

„Органик

 

От 12 до 14 юли площад „Свобода" в Бургас ще се превърне в дом на  „Цвета на 2019-та година" - „Органик" нюанс на зеленото. Караваната на „Оргахим" ще бъде там в петък от 16:00 до 20:00 ч., събота между 10:30 и 18:30 ч. и в неделя от 10:30 до 14:30 ч.

 

„Органик

 

Колко е трудно да избереш перфектния цвят за интериора? Всеки, който е решил да боядиса дори една стена в дома си, знае колко сложна задача е това. Е, вече няма нужда от колебание, защото „Цветът" отива в Бургас. Всеки ще бъде посрещнат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик" кът, а VR очила ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик" или в друг избран цвят. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година". Лесно е - снимайте се пред специалната „Органик" стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията ви ще бъдат още по-приятни.

 

„Органик

 

В началото на годината водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство определиха цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. Те избраха „Органик" нюанс на зеленото. „Цветовете са навсякъде около нас, но не всеки може да си представи как те променят пространството. Затова цветът „тръгна" на турне, за да покаже многобройните приложения на „Органик" зеленото и начина да внесете стил в интериора и декорацията", каза Емил Кунчев - маркетинг мениджър на „Оргахим".

 

„Органик

 

Бургас е вторият град от „Органик" турнето на „Оргахим". От 5 до 7 юли то беше в Русе. След Бургас караваната на „Орахим" ще продължи към София на 19, 20 и 21 юли.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор