СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Röfix организира пролетен "Baufest - Röfix и приятели"
 Facebook

Röfix организира пролетен "Baufest - Röfix и приятели"08.05.2019 / 17:14 - CityBuild.bg

Той ще се проведе на 18 май (събота) в град Сливница с много турнири, игри, награди и музика.

 

Пролетният „Baufest – Röfix и приятели“ тази година очаква всички строители, майстори и архитекти на стадион „Сливнишки герой“ в гр. Сливница.

 

 

Наградите

 

RÖFIX са подготвили над 5 000 продуктови и сувенирни награди: палета с продукти, транспортни единици с цяла система на RÖFIX, инструменти и много изненади. И най-голямата награда - турбозолна машина за мазилки на Maltech! За да спечелите някоя от тях, трябва да се включите в игрите и атракциите по време на „BAUFEST - RÖFIX и приятели".

 

Музика и бира

 

Доброто настроение е гарантирано от бирата (която ще се разлива безплатно „на корем") и музикалните изпълнения на живо. На феста заедно с гостите всички ще се забавляват с актьорите от „Аламинут". На сцената ще бъде група Step By Step с любимите рок евъргрийни, Влади Ампов - „Графа" ще изпълни на живо любимите на всички песни, а забавлението ще достигне своята кулминация с емблематичните хитове Kilo dole kilo gore, Plava Ciganka, Milioni Kamioni и много други със звездата на сръбската сцена Миле Китич.

 

Игри и забавления

 

BAUFEST ще предизвика и всички със състезателен дух, забавление и игри. Желаещите ще могат да се включат в мини турнир по волейбол с участието на ВК Хебър, мини турнир по футбол (на изкуствена трева) с участието на ФК Сливнишки герой, турнир по дартс, тенис на маса, състезание със строителни колички, канадска борба, надяждане с кебапчета, надпиване с бира и още много надпревари на място.

 

Програма

 

14:00

Откриване на „BAUFEST - RÖFIX и приятели"

14:00-19:30

Игри и забавления с 5 000 + награди

19:30-20:30

Концерт на Влади Ампов - „Графа"

20:30-21:00

Връчване на награди

21:00-23:00

Концерт на Миле Китич

 

Как да се включите?

 

За да се включите в „BAUFEST - RÖFIX и приятели", заявете своята покана на marketing.bg@roefix.com или се свържете с регионален търговски представител на RÖFIX, с който работите. Всяка покана важи за двама, а децата също са добре дошли на забавлението. За тях организаторите са осигурили детски забавления и грижа от аниматори.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Любопитно