СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Остава един ден до форума Домът на бъдещето 2021
 Facebook

Остава един ден до форума Домът на бъдещето 202115.09.2021 / 12:27 - CityBuild.bg

Топ експерти на водещите компании в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и модернизацията ще очертаят тенденциите в бранша

 

 

Събитието, което ще се излъчи онлайн в страниците в социалните медии на profit.bg, novini.bg, woman.bg и idei.bg, ще отвори дискусиите и към цените на имотите и правилната инвестиция в жилище на 16 септември.

 

 

Модератор на панелните дискусии ще бъде Мария Силвестър.

 

 

Темите в дискусиите са обединени в 4 панела: Зелен дом, Красив дом, Достъпен дом и Сигурен дом.

 

 

Зелен дом - 9.30 часа

 

Събитието ще открие темата за устойчивост и зелени решения, обединени в панел „Зелен дом", а специален гост ще бъде Димитър Димитров, CEO на Алтерко и ръководител на r&d дивизията на компанията, който ще представи съвременните възможности за автоматизация на дома.

 

 

Един от най-добрите и награждавани архитекти у нас арх. Павел Янев от ALL in STUDIO ще отговори на въпроса „Как да ремонтираме и обзаведем дома ни, за да е модерен и след 10 години", докато Стефан Антонов, мениджър Техника в ДАУ Бента България, ще ни разкаже за енергийната ефективност на жилищата.

 

 

Инж. Наталия Петрова, мениджър Бизнес развитие в направление Системи за домашна автоматизация в Schneider Electric, ще ни разкаже кое налага използването на цялостна система за управление на дома и кои са основните предимства и мотиви за избор именно на такава цялостна система за умен дом?

 


Красив дом - 10.30 часа

 

Дискусионният панел „Красив дом" събира на една маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, управител на Хьорман България, ще представи тенденциите при външните врати.Водещият архитект на ATG Design Ивета Попова ще разкаже за комбинацията между архитектура и изкуство, а нейният колега Велко Стратиев от INDORIO ще ни запознае с предпочитаните цветове в интериора и как те ни влияят.

 

 

Ваня Иванова, маркетинг мениджър на Legrand Bulgaria, пък ще говори как чрез най-новите технологии в категорията „Електрически ключове и контакти" съвременният дом еволюира заедно с нуждите на потребителите в „смарт" дом, като запазва красотата и заложения дизайн.

 

 

Достъпен дом - 11.30 часа

 

В панела „Достъпен дом" очакваме Галя Йорданова, изпълнителен директор на Gaida.ai - компанията, която създаде портала за имоти enoti.bg и платформата за финансиране на имоти musketari.bg.

 

Тя ще даде експертно мнение за това колко може да струват ремонтните дейности на жилището ни и колко можем да спестим, ако при настоящите условия рефинансираме ипотечния си кредит. 

 

Даниела Иванова, началник отдел "Ключови партньорства и пейрол бизнес" в Пощенска банка ще коментира актуалните тенденции при ипотечното кредитиране, докато Милен Тихомиров от Bear Builders ще каже колко струват ремонтните дейности на двустаен, тристаен апартамент и къща в София. 

 

 

Сигурен дом - 12.30 часа

 

Темата за сигурността продължава да бъде водещ акцент и в панел „Сигурен дом", а експертите ще дискутират възможностите да защитим дома си.

 

Пред камерите застава инж. Стефка Иванова, директор „Управление на неавтомобилни продукти" в „ДЗИ - Общо застраховане" ЕАД, за да разгърне портфолиото от възможности при избор на застрахователен продукт.

Юлиан Софрониев, главен изпълнителен директор и основател на Биодит, ще говори за най-новите тенденции за защита на дома ни.

 

Какви са най-търсените имоти и защо недвижимостите са една от най-добрите инвестиции пък ще обясни Евгени Василев от Arco Real Estate. Управителят на една от най-големите агенции за недвижими имоти у нас ще представи и част от най-добрите предложения за „Сигурен дом" към момента.

 

Иван Иванов, директор "Банкиране на дребно" в БАКБ ще разкаже как банките реагират на свръх интереса към жилищните кредити и как потребителите да се ориентират в морето от предложения.

 

Събитието „Домът на бъдещето"  се провежда със съдействието на: Хьорман България, Philips, Пощенска банка, Кеш Кредит, Легранд България, Caparol и БАКБ.

 

Медийни партньори на форума са fakti.bg и imot.bg

Повече информация може да намерите на: https://profit.bg/homeofthefuture/ и във фейсбук страницата на събитието

 

 

 

 
още от Новини

още от Любопитно