СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Откриха обновен шоурум на Smeg и Elica
 Facebook

Откриха обновен шоурум на Smeg и Elica14.12.2017 / 10:28 - CityBuild.bg

В него ще се запознаете с уникален италиански дизайн и технология от световноизвестните производители.

 

Обновеният по-модерен и удобен шоурум на Smeg и Elica се намира в София, на бул. „Ал. Стамболийски” 50.  Откриването беше организирано от "Интерсервиз Узунови" АД - официален вносител и дистрибутор за България на световноизвестните марки.

 

 

Elica е италианска марка, фокусирала се върху дизайнерски решения за аспиратори. От 1970-а година насам фирмата е символ на качество, ефективност, иновации и дизайн, което прави марката и нейните продукти уникални на пазара. От централата си във Фабриано в Италия Elica печели световната си слава, придружена с дух на сътрудничество и хармония. Фирмата получава първо място в категорията за най добра работна среда според италианската класация Great Place to Work за 2011 година.

 

Elica е марката, която допринася за иновациите в кухнята, благодарение на сътрудничеството си с едни от най-известните дизайнери в света. През годините тя превръща аспиратора в идентификационен елемент в кухнята - благодарение на приемствеността на иновациите и технологиите, на конструктивната енергия и знания, придобити с течение на времето, както и с невероятното внимание към дизайна. Аспираторите на Еlica са синоним на ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.

 

 

Smeg също е италианска марка, предлагаща уреди за вграждане от висок клас. Марката е концентрирана върху интересни ретро форми и екстравагантен дизайн. Вниманието към всеки детайл и уникалните  решения на уредите на Smeg заемат централно място в сърцето на дома, превръщайки готвенето в уникално забавление.  

 

Smeg е със седалище в Guastalla, в района на Reggio Emilia, в северната част на Италия. Има 16 дъщерни дружества по целия свят. Вече повече от 65 години на пазара, Smeg уредите са се утвърдили като изискани и елегантни решения за нуждите на съвременния начин на живот, в резултат на партньорството на компанията с световноизвестни архитекти.

 

Smeg има уникална репутация не само по отношение на домакинските уреди, а и в професионалните отрасли. Отдел "Хранителна услуги и инструменти" се специализират в областта на мащабни уреди за ресторанти, кетъринг и електро-медицински инструменти. Благодарение на корпоративната си култура, която диктува максимално внимание върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, компанията е известна в цял свят като един от основните представители на стандарта "Произведено в Италия".

 

 

 

 

 

Снимки: CityBuild.bg

 

 
още от Новини

още от Баш майстор