СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Откриха първата сграда от комплекса Advance Business Center в София
 Facebook

Откриха първата сграда от комплекса Advance Business Center в София21.11.2019 / 17:21 - CityBuild.bg

Втората сграда ще бъде завършена през декември 2020.

 

Advance Business Center предвижда изграждането на 2 бизнес сгради - клас А офис пространства, разгърнати на над 33 500 хил. кв. м площ, с инвестиция от 60 милиона евро на полския инвеститор GTC, опериращ в  Централна и Източна Европа. Комплексът е разположен на самия вход на Бизнес Парк София и е проектиран според изискванията на LEED за зелени сгради и ще бъде сертифициран с LEED Gold сертификат. Advance Business Center съчетава авангардна архитектурна визия, иновативни сградни технологии и професионален пропърти мениджмънт, за да предложи работна среда за над 5 000 служители. В сградата са вложени продукти и системи на ALUKÖNIGSTAHL: фасадни системи Schüco FW 50+ и Schüco FWS 50 SG и интегрирани отваряеми елементи за прозорци Schüco AWS 114 SK и врати Schüco ADS 70 HD.

 

 

Новооткритата бизнес сграда е с обща площ  28 850 кв.м, от които надземно РЗП - 16 000 кв.м, включва 9 етажа гъвкави офисни пространства, обслужващ партерен етаж, 3 подземни нива с 284 паркоместа. Сградата е високо енергийно-ефективна, а архитектурният проект е впечатляващ - зелена среда, иновативни, високотехнологични интериорни и екстериорни решения.

 

 

Наемателите на първата сграда от комплекса Advance Business Center са световният доставчик на аутсорсинг услуги Concentrix, който заема 74% от офисите, и Modis - глобален лидер в предоставянето на професионални ИТ, инженерни и здравни решения - с останалите 25 %. В сградата присъстват Costa Café, Lilly Drogerie, Kete, Pizza Lab, Skaptobuger.

 

 

Втората сграда ще е с надземно РЗП 17,500 кв.м и вече e отдадена под наем на 55%. Тя ще се състои от 10 офисни етажа, партер с търговски обекти, 3 подземни парконива и ще бъде завършена през декември 2020.

 

 

Полският инвеститор GTC оперира в Централна и Източна Европа с редица проекти в изграждането и управлението на първокласни офис сгради в Полша, Сърбия, Унгария, Румъния, Хърватия, Чехия, а от тази година и в България. В европейски мащаб от създаването си до днес GTC e изградил 63 бизнес проекта с над 1 100 000 кв. м отдаваема площ.

 

Вижте още тук.

 

 
още от Новини

още от София