СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Отличие за иновативни градски проекти получи арх. Емил Бурулянов
 Facebook

Отличие за иновативни градски проекти получи арх. Емил Бурулянов19.02.2019 / 15:23 - CityBuild.bg

"Декор Дизайн" са единствен участник в конкурса в областта на архитектурата и соларните технологии.

 

Специално отличие за реализирани иновативни проекти в Бургас получи арх. Емил Бурулянов в Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината". То се дава за високо качество и оригиналност на иновациите на българските фирми, за въздействието им на националния и световен пазар, върху околната среда и обществото, за ефективност на бизнес модела.

 

Знакът за качество е резултат от отличното взаимодействие между проектант, изпълнител и възложител на иновативните проекти в лицето на Община Бургас. На официална церемония в Президентството вчера бяха отличени най-иновативните предприемачи в страната за 2016, 2017 и 2018г., а за високите постижения им беше връчена марката знак за качество "Високи постижения в иновациите".

 

Единственият представител и финалист в конкурса от Бургас беше "Декор Дизайн - Архитекти Бурулянови". Бюрото е също така единствен участник в областта на архитектурата, зелените индустрии и соларните технологии.

 

 

Арх. Бурулянов получи почетната грамота за успешните проекти по Соларните дървета на площад "Тройката" и до Бургаския свободен университет, Соларната пейка до Бизнес Инкубатор Бургас, Соларната арка за преброяване на велосипедния трафик @netta /Анета/ на велоалеята до хотел "Приморец".

 

 

 

 

Това не е единствената награда за „Декор Дизайн“ ЕООД и арх. Емил Бурулянов. Последният проект на студиото, който ви представихме, е за блок е блок 76 в жк „Лазур" в Бургас, саниран по Националната програма за енергийна ефективност, който с 3D ефект платна пресъздава платна на ветроход на фасадата и въплъщава духа на морския град. Проектът за фасадно оформление е отново на арх. Емил Бурулянов от Архитектурно Бюро .

 

Снимка: CityBuild.bg

 

 
още от Новини

още от Страната

още от Любопитно