СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Röfix отново събра строители и архитекти на пролетен "Baufest"
 Facebook

Röfix отново събра строители и архитекти на пролетен "Baufest"21.05.2019 / 15:19 - CityBuild.bg

В събота на стадион „Сливнишки герой“ турнири, игри и музика забавляваха гостите.

 

За втора поредна година австрийската компания RÖFIX организира най-мащабното събитие за строителния бранш в България - BAUFEST RÖFIX и приятели. На стадиона в гр. Сливница компанията домакин посрещна повече от 5000 гости, които да обменят опит в строителството, да се запознаят с последните иновации и най-новите продукти в строителството, но и да се забавляват и да отпразнуват заедно успешно реализираните проекти, както и да поставят началото на нови.

 

 

За нас BAUFEST RÖFIX и приятели е събитие, което не просто обединява строителния бранш, но и създава общност. Тази година всички го очакваха с нетърпение, защото могат да обменят идеи, да разберат повече за иновациите, да създават нови контакти и не на последно място - да се забавляват. Убедени сме, че именно хората, които се забавляват заедно, работят по-сплотено и мотивирано", каза инж. Красимир Христов, управител на Рьофикс България.

 

 

 

По време на феста от RÖFIX бяха подготвили над 5 000 продуктови и сувенирни награди на обща стойност над 20 000 лева: палета с продукти, транспортни единици с цяла система на компанията, инструменти и много изненади, а най-голямата награда беше турбозолна машина за мазилки на Maltech.

 

 

За да спечелят награди, гостите трябваше да се включат в игрите и атракциите, а те не бяха малко: турнир по футбол, турнир по дартс, тенис на маса, състезание със строителни колички, канадска борба, надяждане с кебапчета, надпиване с бира и още много надпревари на място. Разбира се, беше помислено и за най-малките.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Доброто настроение беше гарантирано още от актьорите от „Аламинут", бирата и музикалните изпълнения на живо. От Step By Step изпяха любимите рок класики, за да подготвят публиката за хитовете на Влади Ампов „Графа", който представи най-популярните си песни в едночасов концерт. Кулминацията на вечерта озари небето с красиви фойерверки, които дадоха старт на танците, когато на сцената излезе за двучасово изпълнение на живо сръбската легенда Миле Китич.

 

 

 

 

 

Специални гости на BAUFEST RÖFIX и приятели 2019 бяха кметът на Община Сливница Васко Стоилков, Торстен Биба, управител на RÖFIX за Източна Европа, Нарзит Мужкич - управител на RÖFIX Сърбия, както и висшият мениджмънт на строителните компании Сдружение Топливо, "Топливо" АД, "Трейс София" АД, партньори от фирмите „Артекс“, „Артстрой“, ГБС, „Инфраструктурно строителство“ АД и много други.

 

Снимки: CityBuild.bg и RÖFIX

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Любопитно