СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Дни на отворените врати за Пасивни къщи ще се проведат между 8 и 10 ноември
 Facebook

Дни на отворените врати за Пасивни къщи ще се проведат между 8 и 10 ноември01.11.2019 / 12:30 - CityBuild.bg

Първата сертифицирана пасивна къща в София отново ще приеме посетители.

 

От 8 до 10 ноември ще се проведат световните Дни на отворените врати на пасивни къщи. Къщата във Войнеговци ще бъде отворена за посещение на 10 ноември (неделя) от 10:00 до 12:00 ч и от 13:00 до 16.00ч. Тя се намира на ул. "Роза" 8. Карта на адреса можете да откриете тук.

 

 

 

 

Пасивната къща в с. Войнеговци e проектирана да консумира 10 пъти по-малко енергия, отколкото една стандартна къща, и 3 пъти по-малко от един стандартен апартамент, като в същото време осигурява отличен комфорт през всички сезони благодарение на добрата изолация, висококачествените прозорци с правилна ориентация, внимателно изчисленото засенчване, липсата на топлинни мостове и вентилация с високоефективна топлинна рекуперация. Къщата е масивно строителство и има голям топлинен капацитет, което позволява запазването на постоянни комфортни температури, дори когато къщата не е обитаема за по-дълъг период от време.

 

 

Къщата има собствен източник на вода за битови нужди и пречиствателна станция за отпадните води, което я прави независима от централното водоснабдяване. Сградата има соларна система за подгряване на БГВ, която осигурява напълно горещата вода през по-голямата част от годината. Повече за Пасивната къща в с. Войнеговци прочетете тук

 

 

Моля, регистрирайте се предварително за събитието, като попълните формата за контакти или изпратите e-mail на адрес: office@passivehousebg.com.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от EuroBuild