СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Отвориха мол "Марково тепе" в Пловдив
 Facebook

Отвориха мол "Марково тепе" в Пловдив28.10.2016 / 11:33 - citybuild.bg

Освен магазини, молът има детски център, фитнес зала, супермаркет, сладкарница, зона за бързо хранене, ресторант, кино с IMAX зала, книжарница.

 

Търговският център е с разгъната застроена площ от 55 хил. кв.м, 20 500 кв.м. отдаваема площ и над 70 обекта. Проектиран така, че да осигурява оптимална циркулация на посетителите и видимост на търговските обекти. Паркингът разполага с над 600 паркоместа, разположени на 4 подземни нива, има и външен паркинг.

 

 

 

 

Главен изпълнител на обекта е G.P. Group LTD., а водещ архитект е арх. Илиан Илиев от студио Planning. Инвеститор е дружеството „Марково Тепе Мол" ООД, като общата стойност на проекта е в размер на 120 000 000 лева.

 

 

Мол "Марково тепе" в Пловдив отваря с тридневен шопинг маратон, забавления, промоции, отстъпки и изненади за първите си посетители. Първият му ден ще мине под знака на магията и цирка. На всеки кръгъл час на различни места в центъра най-добрите улични циркови артисти, фокусници и магове ще правят всякакви номера. Вечерта от 19:00ч. в централното фоайе Влади Ампов-ГРАФА ще направи концерт за пловдивчани и гостите на града.

 

На 29 октомври, събота, на всеки кръгъл час на различни места в Мол Марково Тепе, танцьори от цялата страна ще представят уменията си в модерните и класически танци. От 19:00ч. Михаела Филева и ВенЗи ще продължат доброто настроение с музикално шоу.

 

На 30 октомври, неделя, Мол Марково Тепе отваря врати за всички семейства и техните деца. Ще има много забавления, рисунки, смях, танци и песни. Всички прояви в новия развлекателен и търговски център ще са с вход свободен.

 

Мол Марково Тепе се намира на бул. ”Руски” 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

 

Снимки: Plovdiv24.bg

 

На официалното откриване вчера присъстваха министрите на икономиката и на регионалното развитие Божидар Лукарски и Лиляна. Лентата прерязаха кметът Иван Тотев и областният управител Здравко Димитров.

 

 

Редактор: Ема Димитрова

 

 
още от Новини

още от Страната

още от Любопитно