СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Паркинги изграждат в Бургас
 Facebook

Паркинги изграждат в Бургас21.06.2019 / 15:34 - CityBuild.bg

Единият е зад бл. 42-43 в к-с "Братя Миладинови". Четири безплатни зони за паркиране ще има по ул. "Дебелт".

 

Стартира изграждането на нов паркинг с общо 55 места зад бл. 42-43 в к-с "Братя Миладинови". Община Бургас изпълнява проекта със свои средства. Заедно с полагането на асфалт и разчертаването, ще бъде подобрено и осветлението на района. През следващия месец строителите ще приключат работа.

 

 

Община Бургас ще обособи четири безплатни зони за паркиране по ул. "Дебелт" в к-с "Възраждане". Те ще са разположени върху нейни собствени неблагоустроени и денивелирани терени, които и днес се използват нерегламентирано за същото. На четирите локации ще бъдат изградени асфалтови подходи, които да водят към зони, където да се паркира върху бетонови елементи на тревна фуга. Това ще направи паркирането по-удобно, а с въведения ред и местата ще станат повече. Планира се те да бъдат общо около 120.

 

 

Първият от четирите паркинга ще е при пресечките с "Македония" и "Самуил". Там ще има 20 места + 1 за хора с увреждания. По него вече се работи. Когато приключат строителните дейности по първия, ще се пристъпи поетапно към следващите. Вторият паркинг ще е при пресечките с "Македония" и "Пробуда" - 26 места + 2 за хора с увреждания. Третият паркинг ще е при пресечките с "Пробуда" и "Любен Каравелов" - 36 места + 2 за хора с увреждания. Четвъртият паркинг ще е при пресечката със "Сливница" - 25 места + 2 за хора с увреждания.

 

 
още от Новини

още от Страната