СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
От Русе този петък започва „Органик“ турнето на „Оргахим“
 Facebook

От Русе този петък започва „Органик“ турнето на „Оргахим“03.07.2019 / 10:25 - CityBuild.bg

Компанията представя цвета на 2019-та година и как той откроява модерния интериор и декорация.

 

Всеки русенец ще може да види „Органик" турнето от 5 до 7 юли в шатрата на пл. „Свобода" (срещу Часовника), където ще спре караваната на „Оргахим". Там ще ви посрещат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик" кът. Специални VR очила ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик" или в друг избран цвят, а ако решите да освежите дома си в модерния за годината тренд, ще може да го направите с отстъпка - с промо талон за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на „Оргахим". Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година". Лесно е - снимайте се пред специалната „Органик" стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията ви ще бъдат още по-приятни.

 

От Русе този петък започва „Органик

 

Всеки, който е решил да боядиса дори една стена в дома си, знае колко е трудно да подбере точния цвят и точния нюанс. Хората, които мислят и работят в цветове, работят в най-различни сфери, но винаги се водят от една обща тенденция, модерна линия или актуален бранд, за да предложат най-доброто за човека, за пространството, формата, повода, конкретния момент.

 

В началото на годината „Оргахим" определи цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. В избора му участваха водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство, които се спряха на „Органик" нюанс на зеленото. „Решихме, че не е нужно човек да е роден с талант на артист, художник или интериорен дизайнер, за да си представи дома си в модерния за годината цвят. Затова цветът „тръгва" на турне, за да покаже красотата на органик зеленото и многобройните му приложения в интериора, архитектурата и бита", каза Емил Кунчев - маркетинг мениджър на „Оргахим".

 

От Русе този петък започва „Органик

 

След премиерата в Русе „Органик" турнето ще продължи към София на 12, 13 и 14 юли и Бургас - от 19 до 21 юли.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор