СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Победителят във “Фасада на годината 2017” е еднофамилна жилищна сграда в с. Борики
 Facebook

Победителят във “Фасада на годината 2017” е еднофамилна жилищна сграда в с. Борики12.03.2018 / 17:11 - CityBuild.bg

Днес приключи големият финал в конкурса.

 

Победителят във “Фасада на годината 2017” на "Баумит" е еднофамилна жилищна сграда в с. Борики, община Габрово. Заявител и инвеститор на проекта са Георги и Дарина Иванови, а проектант е арх. Иван Узунов от "Узунов проект" EООД. Използваният материал е Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К2.

 


 

На второ място само с един глас разлика се класира Военноморският клуб във Варна от категорията „Реновиране на исторически сгради". Заявител, изпълнител и проектант на обекта е арх. Константин Пеев от "Екса" АД, а инвеститор - ИА "Военни клубове и военно-почивно дело". За сградата професионалистите са се доверили на Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.

 

 

Третото място се заема Параклис "Свети Димитър" от категорията „Нежилищни сгради - ново строителство" в Ихтиман на ул. „Цар Освободител". Заявител и проектант на сградата е арх. Светлана Аракийска, изпълнител е фирма „Билдинг 58" EООД, а инвеститор - Община Ихтиман. Използваният материал е Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликатТоп и ПураКолор.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор