СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
12 са подадените оферти за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“
 Facebook

12 са подадените оферти за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“06.08.2020 / 09:35 - CityBuild.bg

Прогнозната стойност на поръчката е 1 200 000 лв. без ДДС

 

 

В откритата през месец Юни от Агенция „Пътна инфраструктура“ обществената поръчка за избор на изпълнител за изработване на идеен и технически проект за доизграждането на участък от третокласния път III-1008 Струмяни – ГКПП „Клепало“ са подадени 12  отворени оферти. Крайният срок за подаване на документите беше до 17:30 на 03.08.2020г.

 

 

С изграждането на трасето ще se осигури още една пътна връзка с Република Северна Македония Участъка ще бъде с дължина около 17 км - от отбивката за с. Колибите до бъдещия граничен контролно-пропускателен пункт.

 

 

Подадените отворените оферти са от :

 

 

„Проджект планинг енд мениджмънт“ ООД;

„Инжконсултпроект“ ООД;

„Трафик Холдинг“ ЕООД;

Обединение „Ий кей инфра III-1008“ ДЗЗД, с участници: „Инфра Про Консулт“ ООД и „Ий Кей Джей България Кънсълтинг Енджиниърс“ ЕООД

„Пътпроект – 2000“ ООД;

„Джи М Инженеринг“ ЕООД;

„Трансконсулт 22“ ООД;

„Рутекс“ ООД;

„Виа План“ ЕООД;

„Алве Консулт“ ЕООД;

ДЗЗД „Клепало 2020“, в което са: „Пътпроект“ ЕООД и „Европейски пътища“ АД;

„Илия Бурда“ ЕООД.

 

 

Обществената поръчка предвижда и изработването на технически проект за рехабилитация на третокласния път в участъка от с. Струмяни до пътния възел при пресичането с АМ „Струма“ /от км 0 до км 0+650/. Целта е с основния ремонт на отсечката да се възстановят и подобрят технико-експлоатационните качества, да се повиши носимоспособността на пътната настилка и да се подобри  отводняването.

 

 

Бъдещият изпълнител ще трябва да извърши геодезически измервания, да представи ситуационно и нивелетно решение на бъдещото трасето, идейни проекти за новите съоръжения, конструктивно обследване на съществуващите съоръжения с проектно решение за извършване на необходимите ремонтно-възстановителни работи, извършване на инженерно-геоложки проучвания и изготвяне на проект.

 

 

 
още от Новини

още от Страната