СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Подобряват пътя към Първа лифтова станция Симеоново-Алеко
 Facebook

Подобряват пътя към Първа лифтова станция Симеоново-Алеко24.10.2019 / 13:23 - CityBuild.bg

Ремонтът се финансира от инвеститора на новия жилищен комплекс River Park и е подкрепен от кмета на район Витоша.

 

Започват инфраструктурни подобрения по пътния участък между Околовръстен път и Първа лифтова станция Симеоново-Алеко. Ремонтът на отсечката се финансира от строително-инвестиционно дружество „Недвижими имоти дивелъпмънтс“. Целта е подобряване на транспортно-експлоатационните качества на настилката на пътното платно и осигуряване на безопасност на движението и комфорт на пътуващите в участъка. Отсечката осъществява достъпа от околовръстното шосе на София до начална станция на най-дългата пътническа въжена линия у нас и ще улесни всички решили да я ползват, за да прекарат време на Витоша.

 

 

Проектът е част от дейностите, които новият жилищен комплекс River Park осъществява за кампанията „Добрият съсед“, целящи да дадат личен пример като жители на една общност в споделена среда.

 

 

Компанията-инвеститор в проекта - „Недвижими имоти дивелъпмънтс“, има повече от 40 години опит в областта на недвижимите имоти и е 100% дъщерно дружество на Dynamic Group - международна инвестиционна група със седалище в Холандия, основана през 1973 г., като по-голямата част от дейностите й са свързани с развитие на недвижими имоти в глобален мащаб.

 

 
още от Новини

още от София