СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Подписаха концесионен договор за изграждане на спортен комплекс в Разлог
 Facebook

Подписаха концесионен договор за изграждане на спортен комплекс в Разлог17.03.2017 / 18:00 - citybuild.bg

Концесията е за строителство на комплекса в м. „Байова борика“.

 

Договорът бе подписан вчера от кмета инж. Красимир Герчев и Иван Чапов - изпълнителният директор на „Хидроенергийна компания“ АД-Благоевград, която спечели конкурса за концесионер. „Много разчитаме на привличане на допълнителен туристически потенциал, който да предлага нови услуги на хотелиерите от общината. Това ще доведе до развитието на туристическия продукт и създаването на нови работни места“, каза кметът.

 

Концесионният договор е за срок от 35 години. В спортния комплекс ще бъдат изградени 5 футболни терена с прилежащата инфраструктура - трибуни, заведения, паркинги, както и игрища за волейбол, баскетбол, тенис. Ще бъде построен и голям открит паркинг за автомобили и автобуси.

 

Спортният комплекс ще предоставя условия за тренировъчна и състезателна дейност от спортни организации и клубове, както и организиране на домакинства на спортни събития. Строителството на обекта е въз основа на прието от Общински съвет-Разлог Решение № 180 от 28.07.2016 г., а територията, на която ще се строи комплексът, е частна общинска собственост на Община Разлог.

 

 
още от Новини

още от Страната