СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Показаха как ще изглежда сцената на MTV Presents Varna Beach
 Facebook

Показаха как ще изглежда сцената на MTV Presents Varna Beach27.06.2017 / 12:33 - citybuild.bg

Най-мащабното музикално и медийно събитие ще се проведе на 15 юли.

 

MTV International представи първите официални визуализации на невероятната сцена, която ще бъде изградена за MTV Presents Varna Beach. Това е една от най-големите сцени, строени някога в България, в която ще бъдат използвани технически елементи от последно поколение.

 

 

Сцената във Варна ще бъде над 70 метра дълга и 15 метра висока с най-добрите аудио и визуални ефекти. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери. Специалното видео ще бъде излъчено по целия свят. Екипите на MTV по подготовката на продукциите са едни от най-добрите в свята, с огромен опит и международни проекти като MTV EMAs.

 

 

MTV Presents Varna Beach е най-голямото музикално и медийно събитие, което се е провеждало в България, както и най-мащабният концерт на живо за 2017 г. За да бъдат сигурни, че публиката ще се забавлява по най-добрия начин и изживяването ще е невероятно, специалистите на MTV са предвидили хиляди светлини, екрани и тонколони за страхотно шоу. Всеки детайл е изпипан, включително подготовката на специална 3D проекция на движението на звука от мощните тонколони.

 

 

 

 

Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще продължи почти 12 часа. Входовете ще бъдат отворени за феновете от 12 часа на обяд, а страхотното шоу ще продължи до 23 часа. Повече от 10 изпълнители ще взривят сцената, както никога досега в България. Входът за събитието ще бъде директно от Морската градина в центъра на Варна, като концертът ще се проведе по протежение на плажната ивица. Изключителната MTV сцена ще бъде разположена точно на Южния плаж и десетки хиляди хора ще бъдат там.

 

 

 
още от Новини

още от Любопитно

още от АРТ