СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Преасфалтират участък от пътя Своге-София
 Facebook

Преасфалтират участък от пътя Своге-София07.09.2018 / 10:20 - citybuild.bg

Ремонтът ще  в отсечката от водостока преди катастрофата до моста над р. Лесковдолска.

 

Както вече Ви информирахме, CityBuild.bg поиска повече информация за това как се гарантира качественото изпълнение на ремонта в момента. Попитахме каква е рецептата за асфалтовата смес в отсечката на пътния инцидент, която предстои да бъде положена, и ще бъдат ли предприети мерки и от кого във връзка с мантинелата, бордюрите, отводняването, пътната маркировка и сигнализация - все въпроси, на които не получихме адекватен отговор. 

 

Движението в участъка от второкласния път днес ще бъде спряно. Обходните маршрути за леките автомобили са път II-81 София - Монтана и след това път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход.

 

Път II-81 - проход „Петрохан", на територията на Софийска област, също е в ремонт и в този участък шофьорите трябва да карат с по-ниска скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

 

Тежкотоварните камиони и автобусите, идващи от Видин по път Е-79 и пътуващи към Своге, за да не влизат в Искърското дефиле, ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград. Леките автомобили и локалният трафик, пътуващ от София към Своге, ще могат да преминават по път II-16 в двете посоки до отклонението за село Редина.

 

 
още от Новини

още от Избрано