СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Преди течът да се е превърнал в наводнение
 Facebook

Преди течът да се е превърнал в наводнение31.03.2020 / 14:40 - CityBuild.bg

Новата система за защита – Grohe Sense и Grohe Sense Guard, e интелигентният пазител на вашия дом.

 

Преди течът да се е превърнал в наводнение

 

Повредите, които може да предизвика едно наводнение, са особено неприятни за собствениците на жилището и водят до големи разходи. Според проучвания, над 50% от домакинствата са претърпявали щети, свързани с водопроводната система в дома си, като повечето от случаите са свързани с тръбите. Често минималните протечки могат да продължат с години, като почти винаги са засегнати и стените. Само след 24 часа под влияние на влагата се образува мухъл, който причинява респираторни проблеми, астма и алергии.

 

Преди течът да се е превърнал в наводнение

 

Щетите, причинени от вода, могат да се предотвратят в 93% от случаите. Какво ще кажете за възможността да предложите на вашите клиенти система за предупреждение от наводнение като допълнение към ремонтните услуги? Grohe Sense (воден сензор) и Grohe Sense Guard (воден регулатор) са интелигентната защита на вашия дом.

 

Преди течът да се е превърнал в наводнение

 

Grohe Sense засича течове по пода и риск от замръзване, усеща нивото на влажност и следи температурата. Grohe Sense Guard засича спукани тръби и автоматично спира водоподаването, следи налягането на водата, температурата, дебита, риска от замръзване, малки течове и разхода на вода.

 

Преди течът да се е превърнал в наводнение

 

Системата за засичане на вода Grohe Sense се поставя на критични места, а инсталирайки приложението Grohe Ondus на смартфона си, проблемът лесно може да се локализира. Когато водата докосне сензора вследствие на теч или наводнение, той ви сигнализира, а Grohe Sense Guard спира водоподаването и изпраща сигнал на вашия смартфон.

 

Преди течът да се е превърнал в наводнение

 

Всеки може да постави Grohe Sense на избраните места. За монтажа на Grohe Sense Guard трябва да се обърнете към професионален инсталатор. А след като разберете ползите от системата и приложението Grohe Ondus, ще пожелаете да купите и пълния пакет.

 

Преди течът да се е превърнал в наводнение

 

За повече информация:

 

GROHE Bulgaria

София 

Бул. „България" 81В

тел. 02/971 25 35

grohe-bulgaria@grohe.com

 

 
още от Новини

още от Баш майстор