СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
EТЕМ се представи успешно на международното изложение BAU
 Facebook

EТЕМ се представи успешно на международното изложение BAU23.01.2019 / 17:11 - CityBuild.bg

Компанията показа системни решения на водещия международен панаир от 14 до 19 януари в Мюнхен.

 

Разположен на площ от 72 кв.м, щандът на ЕТЕМ показа конкретни решения и продукти, които са съобразени с актуалните архитектурни тенденции.

 

 

Екипът на ЕТЕМ представи пред посетителите част от най-новите си системни решения - решения за слънцезащита с автоматично управление в комбинация с окачена фасада Е85, система за врати и прозорци E68 със скрито крило, безфалцова входна врата E75 с апликиран плосък материал, специално разработени перголи и други. Най-голям интерес сред гостите на щанда предизвика слънцезащитната система с възможност за дистанционно управление през мобилен телефон.

 

 

 

 

 

Според организаторите тази година BAU 2019 е отбелязал няколко рекордни постижения. За първи път на огромна изложбена площ от 200 000 кв. м 2250 компании от 45 страни са представили своите продукти и решения за строителния сектор. Броят на посетителите тази година е достигнал 250 000, а броят на чуждестранните гости извън Германия е достигнал до нов максимум от 85 000.

 

На форума беше обявен стартът на ново търговско изложение за цифрови решения в строителния сектор - digitalBAU. Организатор на дигиталното събитие ще бъде Messe München в партньорство с  Федералната асоциация на строителния софтуер (Bundesverband Bausoftware - BVBS). Очаква се DigitalBAU да се проведе за първи път от 11 до 13 февруари 2020 г. в Кьолн.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Дограми - Статии