СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Представят новата версия на Archicad на BUILDING TOGETHER
 Facebook

Представят новата версия на Archicad на BUILDING TOGETHER08.07.2020 / 15:48 - CityBuild.bg

Присъединете се към дигиталната конференция онлайн, която продължава и утре.

 

Тази година представянето на новата 24-та версия на Archicad е част от дигиталната конференция BUILDING TOGETHER. Ще видите как GRAPHISOFT променя начина, по който архитекти и инженери работят заедно посредством иновативни BIM работни процеси. Ще чуете водещи фигури от GRAPHISOFT и експерти от индустрията на 6 езика.

 

 

Изпълнителният директор Хю Робъртс разказва за визията на GRAPHISOFT за индустрията и как компанията ще реализира тази визия, като предоставя средства на архитектите, които да подкрепят тяхната креативност. Карл Фендър, основател и партньор във Fender Katsalidis Architects, разказва защо компанията му избра Archicad за проектирането на втората по височина сграда в света, която е момента е в процес на изграждане в Куала Лумпур. 

 

Вижте обновеното продуктово портфолио на GRAPHISOFT, представено по завладяващ начин от клиенти: Антъни Лани, Laney LA; Патрик Бърд, Riverstone; Даниел Голдин, Fender Katsalidis и Абелардо Толентино, AIDEA. Бъдете сред първите, които ще научат за новаторското сътрудничество между архитекти и инженери чрез Интегриран Дизайн за инженери конструктори, представен от SCIA, RISA и GRAPHISOFT.

 

Регистрация тук.

 

 
още от Новини

още от Страната