СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Представят събитие на Европейската архитектурна студентска асамблея
 Facebook

Представят събитие на Европейската архитектурна студентска асамблея11.12.2017 / 11:27 - CityBuild.bg

INCM (Международна среща на националните координатори) е кулминацията на проекта, който ЕАСА България разработва през последната година.

 

Утре от 19:00 часа във фоайето на УАСГ в София ще бъде представено INCM 2018, събитие от мрежата на Европейската Архитектурна Студентска Асамблея, позната още като ЕАСА. Преди броени дни екипът й в България спечели домакинството на INCM с темата “ПРИЕМСТВЕНОСТ” и планината Витоша като основна локация.

 

 

INCM (Международна Среща на Националните Координатори) ще е кулминацията на проекта, който ЕАСА България разработва през последната година. В него ще се включат представители от 50 държави, както и част от елита на архитектурното образование в Европа, а основен фокус ще бъде приемствеността между студентите и младите архитекти в Европа, София и Планината. Екипът ще ви разкаже за ЕАСА, за това как българската кандидатура бе избрана и какво предстои през 2018г. Презентацията ще е последвана от дискусия.

 

Европейската Архитектурна Студентска Асамблея е най-голямата международна мрежа на студенти по архитектура, която с подкрепата на професионални архитекти и други артисти разследва и проучва днешната архитектура, град и технологии.


Международната Среща на Националните Координатори на ЕАСА – едно от най-съществените инициативи на организацията, представлява културен форум с публични лекции, дискусии, посещения, изложби и други. Събитието се провежда всяка есен в различна държава и до момента се е състояла в половината европейски столици. Ред е на София.

 

 
още от Новини

още от София