СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Студентска информация

Семинари и дискусии

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Предстои финалът на етап "Пролет" от конкурса "Фасада на сезона"
 Facebook

Предстои финалът на етап "Пролет" от конкурса "Фасада на сезона"16.05.2017 / 11:39 - citybuild.bg

"Баумит" ви кани да подкрепите вашия фаворит тук до 31 май.

 

Засега от 7 потенциални финалисти на първо място се класира:

 

Обект 3 в категория "Жилищни сгради - ново строителство". Сградата се намира в София, ж.к. Младост 4, бл. 440 А. Проектанти на обекта са архитектите Калин Диков и Галина Стоянова от фирма "Елит студио" ЕООД. Изпълнител, инвеститор и заявител в конкурса е фирма "Ермитаж Класик" ЕООД. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.

 

 

На второ място за момента се класира:

 

Обект 4 от категория "Реновиране на исторически сгради" - Военноморски клуб във Варна на бул. "Владислав Варненчик" 2. Заявител в конкурса и изпълнител е фирма "Екса" АД, а проектант е арх. Константин Пеев, отново от фирма "Екса" АД. Инвеститор е ИА "Военни клубове и военно-почивно дело". За възстановяването на тази фасада е използвана Баумит мазилкова система с крайно покритие КреативТоп Силк и СилконКолор.

 

 

На трето място във временното класиране се подрежда:

 

Обект 6 от категория "Нежилищни сгради - ново строителство" - хотел и конна спортна база в село Житница. Проектанти на обекта са арх. Димитър Ахрянов и арх. Цветелин Цоневски от фирма TSONEVSKI - project & consulting group. Заявител и изпълнител е фирма "Ейприлстрой" ЕООД, а инвеститор е СК "Тракиец" ЕООД. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие КреативТоп и СиликонТоп.

 

 

Чрез гласуване с един клик до 31 май до 12.00 часа на обяд може да подкрепите вашата фасада-фаворит. Събралата най-много гласове фасада ще бъде класирана на първо място, следвана от две подгласнички. Всеки сезон ще обявява своите три победителки, които ще отидат на големия финал, който отново ще бъде журиран от публиката през март 2018 година.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор