СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Предстои форум за устойчиво строителство, архитектура и градско планиране
 Facebook

Предстои форум за устойчиво строителство, архитектура и градско планиране20.08.2014 / 11:34 - citybuild.bg

Международният Sustianability Forum Sofia 2014 е организиран традиционно в рамките на Световната седмица за устойчиво строителство.

 

Повече от 150 специалисти, представляващи европейски, държавни и обществени институции, международния бизнес, инвиеститори и топ мениджъри, производители на продукти, водещи архитекти, урбанисти и дизайнери, експерти по енергийна ефективност, фасилити мениджъри, представители на финансовия сектор, браншовите организации и научните среди ще се съберат на едно място, за да обсъдят актуални въпроси, свързани с устойчивото строителство и градско планиране.

 

 

Българският Съвет за устойчиво развитие (BGBC) има удоволствието да Ви покани да отбележим заедно Световната Седмица за устойчиво строителство с международно събитие - Sustainability Forum Sofia 2014 - централна платформа за обмен на професионална експертиза, насърчаване на политики и генериране на бизнес идеи.

 

Тази година събитието ще бъде на 26 септември и ще включва следните основни теми:

  • Политика, бизнес и експерти за устойчиво строителство
  • Инструменти за дългосрочно гарантиране на качеството и устойчивостта на недвижимите имоти и инфраструктура
  • Строителните продукти и технологии в контекста на устойчивото строителство
  • Добри практики за устойчиво развитие

 

Лектори по време на събитието ще бъдат: проф. Александър Рудолфи - Президент на Германския Съвет за устойчиво строителство DGNB, Даниел Берг - Директор за България на Европейската банка за възстановяване и развитие, арх. Белин Моллов - експерт по устройствено планиране и градско развитие, Иван Зайков - маркетинг мениджър на AGC Flat Glass, инж. Венета Новакова - Директор R&D, ETEM Груп, инж. Тодор Димитров - ръководител технически отдел на Alukoenigstahl, арх. Весела Вълчев-МакГий - член на Борда на BGBC и управител на Triple Green Building Group, инж. Димитър Пенев от Рехау България, представители на водещи компании като BMW Group, Simacek, ABB България и други.

 

 

По време на събитието, заедно със Световния Съвет за устойчиво развитие и с участието на представител от Главна Дирекция „Околна среда" на Европейската Комисия, ще бъде организиран и професионален уъркшоп на тема „Тhe new European Commission's Communication on Sustainable Buildings".

 

По време на официалната церемония Sustainable Awards and DGNB Consultant Certificate Ceremony ще бъдат връчени сертификатите на новите DGNB Консултанти и ще бъде отличен най-добрият устойчиви проект, бизнес политика за насърчаване на устойчивото строителство и правителствена инициатива.

 

Отпразнувайте с BGBC 5 години от създаването на организацията и не пропускайте възможността за обмен на информация, контакти и идеи по време на вечерния ни коктейл в градината на Хотел Хилтън.

 

Всички подробности - тук.

 

Редактор: Ема Димитрова

 

 
още от Новини

още от Баш майстор