СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Предстои семинар „Инвестиции във водния сектор – източници и неотложност“
 Facebook

Предстои семинар „Инвестиции във водния сектор – източници и неотложност“09.08.2019 / 12:30 - CityBuild.bg

Събитието е на 26 и 27 септември в Старосел.

 

Акцент в семинара ще бъде поставен върху предизвикателствата за бенефициенти, мениджъри, инженери, експерти при изпълнението на водни проекти у нас. За целта от БАВ ще съберат управители на ВиК оператори и директори в дружествата, строители, проектанти, доставчици на материали, специалисти - строителен надзор, както и представители на държавни институции и финансиращи организации, за да търсят заедно отговори на ключови въпроси, свързани с реализирането на проектите.

 

В рамките на програмата ще бъдат обсъдени ангажиментите на участниците в инвестиционния процес и критични фактори за успешното изпълнение на проекти. Ще бъдат разгледани възможностите за финансиране на водния сектор в страната - с ресурси от различни източници. Ще се обърне внимание на международния опит по темата - по-специално в държави, близки до България. Не на последно място ще бъде коментирано инвестирането в язовири и превенция от наводнения.

 

Поканени за участие в семинара са представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Министерство на околната среда и водите (МОСВ), Министерство на икономиката (МИ), Министерство на енергетиката (МЕ) и др. Покани за участие ще получат Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН), Агенция за устойчиво енергийно развитие (АУЕР), Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР), Фонд на фондовете (ФФ), Европейска банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), Българска банка за развитие (ББР) и др.

 

Подробности - тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор