СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Предстои курс по 3Ds Max (с V-ray)
 Facebook

Предстои курс по 3Ds Max (с V-ray)10.01.2019 / 11:40 - CityBuild.bg

Курсът е ориентиран към всички, които имат интереси в областта на интериорния дизайн, архитектурата, продуктовия дизайн и рекламата.

 

Овладeйте възможноститe на 3D Studio Max (с V-ray) и ги прилагате в най-разнообразни аспекти - моделиране и визуализация на всичко от заобикалящия ни свят: интериорни предмети, архитектурни обекти и човешки фигури! Ще навлезете бързо и с увереност в света на 3DS MAX и 3D графиката въобще, ще научите основни неща, но и много необходими тънкости, ще използвате материали и осветление за визуализация на различните сцени и много други команди.

 

 

По време на обучението ще бъдете въведени в интерфейса на програмата, ще можете да моделирате, да работите с материали и текстури, да боравите с осветление и да анимирате. Материалът ще бъде поднесен чрез интересни и подходящи примери от мотивиран специалист с дълъг опит в преподаването.Методиката на обучение включва теория и практически упражнения. Обучението е разработено по иновативна методика, с която бързо и лесно ще усвоите основните принципи на работа с програмата. Продължителност: 32 академични часа.

 

Подробности - тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор