СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Преференциални цени за ранно записване в Българска строителна седмица
 Facebook

Преференциални цени за ранно записване в Българска строителна седмица12.12.2017 / 11:33 - CityBuild.bg

До 12 януари може да се възползвате от специална отстъпка.

 

 

18-то издание на международния форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство - Българска строителна седмица, ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център - София. На последното си издание изложението регистрира ръст от 45% на участващите фирми и заетите площи. На площ от 2100 кв.м щандовете си разположиха над 200 компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова. Форумът, който се провежда паралелно със Секюрити експо, бе посетен от над 8500 души, сред които специалисти от България и чужбина, инвеститори, строителни предприемачи, архитекти и проектанти, производители, търговци и дистрибутори, собственици на складове и магазини, крайни клиенти.

 

 

Изложението дава възможност на професионалистите да се запознаят с най-модерните продукти, машини, подемни платформи, топло- и хидроизолации, мазилки и бои, термопанели и инструменти. Българска строителна седмица е платформа, предоставяща възможност за представяне на иновациите.

 

 

На последното издание присъстващите имаха възможност да се запознаят и с високотехнологичните тенденции при външните щори с управление през смартфон, индустриални, гаражни и домашни врати, мобилни и сглобяеми сгради, екопанели, стълби и скелета, слънцезащитни системи и още много от света на строителството.

 

 

Определяна като „барометър за тенденциите в сектора", Българска строителна седмица предлага условия както за заздравяване на търговските отношения с настоящите партньори в бизнеса, така и възможност за създаване на нови контакти с представители от страната и чужбина.

 

 

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор