СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Превръщат алеи в платно за рисуване
 Facebook

Превръщат алеи в платно за рисуване25.04.2017 / 09:30 - citybuild.bg

Хепънингът "Шарени пътеки" ще се проведе на 27 април до кръстовището на ул. „Свето Преображение" и ул. „Филип Аврамов" в столичния р. "Младост".

 

Мулти Артс Център, Община „Младост“, 10 СУ „Теодор Траянов“, 39 СУ „Петър Динеков“, 81 СУ „Виктор Юго“ и 144 СУ „Народни будители се включват в Инициативата „Цветни Гледни Точки“, подават си ръка и превръщат алеите в парка към уличното платно на кръстовището в платно за рисуване. Екипът на Мулти Артс Център ще извади цветните палитри, шаблоните и похватите, малки и големи творци ще хванат четките и ще сътворят заедно „Шарени пътеки“... Артистите ще предизвикат с „Цветно мислене“ инерцията на участниците в уличното движение, ще привлекат вниманието към опасностите на "пътя", ще призоват към толерантност и взаимно уважение между пешеходци, велосипедисти и шофьори.

 

 

Тази година посланик на „Шарените пътеки“ е Вензи, който е жител на квартала, артист и активен гражданин и възпитаник на едно от училищата партньори. Вензи ще пее и ще рисува заедно с децата.

 

Събитието във фейсбук

 

 
още от Новини

още от Любопитно