СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Превърнете банята си в иновативна комфортна зона с термостaти GROHE
 Facebook

Превърнете банята си в иновативна комфортна зона с термостaти GROHE12.08.2020 / 12:34 - CityBuild.bg

Те са проектирани съобразно най-чувствителния термометър - вашата кожа.

 

Технологията GROHE TurboStat осигурява желаната температура на водата за секунди и я поддържа постоянна, без топли или студени изненади. Сега GROHE допълва широката си гама термостати с две нови серии - Grohtherm 800 Cosmopolitan и Grohtherm 1000 Performance.

 

 

Grohtherm 800 Cosmopolitan

 

Термостатът предлага минималистичен дизайн с ергономични метални ръкохватки. Тази серия комбинира високо качество, иновативна технология и красив дизайн на конкурентна цена. Това е най-компактният термостат в портфолиото на марката, а елегантният дизайн е предпочитан избор за модерни пространства в архитектурен стил.

 


Прецизното управление на термостата е гарантирано от специалните ръкохватки GROHE Metal Grip. Опорният ръб от обратната страна на металната ръкохватка улеснява управлението, дори когато сте със сапунисани ръце.

 

 

Термостатът Grohtherm 800 Cosmopolitan разполага с 38° C SafeStop бутон, допълнителен ограничител на температурата до 43° C, а EcoButton ограничава разхода на вода до 50%. Освен това термостатът разполага и с автоматичен превключвател от функция душ към функция пълнене на вана.

 

 

Grohtherm 1000 Performance

 

Термостатът поставя безопасността на първо място с технологията GROHE CoolTouch, която гарантира, че повърхността на смесителя никога няма да надвиши предпочитаната от вас температура. Термостатите от тази серия са проектирани с отделни водни пътища, които създават бариера между горещата вода и хромираната повърхност - за да сте сигурни, че повърхността никога не е нагорещена.

 

 

Ергономичните ръкохватки с грапава повърхност на Grohtherm 1000 Performance разчитат на технологията ProGrip, за да ви осигурят прецизен контрол върху дебита и температурата на водата - с удобно захващане и красив дизайн.

 

 

Термостатът Grohtherm 1000 Performance разполага още с 38° C SafeStop бутон, допълнителен ограничител на температурата до 43° C и ЕcoButton за ограничаване разхода на вода до 50%. Освен това AquaDimmer Eco контролира дебита на водата с помощта на вграден превключвател.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор