СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Президентът посети фабриката на "Рока България" в Каспичан
 Facebook

Президентът посети фабриката на "Рока България" в Каспичан30.06.2020 / 16:12 - CityBuild.bg

Тя е една от най-модерните бази за произвоство на изделия от санитарен порцелан в Европа.

 

В събота президентът Румен Радев участва в тържественото честване на празника на Каспичан. В рамките на посещението си в града той посети фабриката на „Рока България", част от Групата Roca. Компанията е ангажирана с дизайна, производството и продажбите на продукти за пространството на банята. 

 

 

Фабриката в Каспичан отбеляза своята 100-годишнина през 2019г. Това е най-старото предприятие за производство на изделия от санитарен порцелан в България, а понастоящем - най-голямата фабрика на компанията Roca на Балканите и една от най-модерните в Европа. 

 

 

Президентът Румен Радев се срещна с Димитър Дойнов, изпълнителен директор на Roca за Югоизточна Европа, както и с останалите мениджъри на отдели в Рока България. Те представиха високите фирмени стандарти на Roca, както и различните технологични решения в производството, основано на последните тенденции в дизайна и иновациите. В срещата участва и кметът на Община Каспичан Милена Недева. 

 

 

В глобален мащаб компанията Roca присъства на 170 пазара на 5 континента, като предлага всички видове продуктови групи за пространството на банята: изделия от санитарен порцелан, смесителни батерии, акрилни вани и поддушови корита, паравани и душ кабини, мебели за баня, аксесоари, отделна дивизия и за керамични плочки. Богатството на продуктовата гама позволява на компанията да предложи на клиентите си решения за цялостно обзавеждане на банята чрез уникални колекции, при това във всички пазарни сегменти.

 

Днес в Група Roca работят 23 900 души в 82 производствени предприятия в 19 държави. Отличителни черти на компанията Roca са дизайнът и търсенето на иновативни решения, перфекционизъм при работа, стремеж продуктите да бъдат близо до потребностите на клиентите и пазара, както и непрекъснатото прилагане на устойчиви решения.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор