СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Придайте елегантни и минималистични щрихи с новите системи за парапети на ЕТЕМ
 Facebook

Придайте елегантни и минималистични щрихи с новите системи за парапети на ЕТЕМ02.03.2021 / 11:30 - CityBuild.bg

EB46, EB49, EB50 и EB62 са перфектна комбинация от функционалност и естетика.

 

Визуализация: ЕТЕМ. Новите системи за парапети.

Монтирането на модерните парапетни системи определено е най-лесният начин да се внесе финес във всяка една сграда. Новите системи, които ETEM предлага, са разработени, за да отговорят на най-смелите дизайнерски очаквания и да придадат на всеки проект впечатление за лекота и безтегловност.

 

Снимка: ЕТЕМ. Система EB49.

 

EB46, EB49, EB50 и EB62 са новата гама парапетни системи на ETEM. Всички те са без рамки, запазвайки идеална видимост на всеки един елемент от дизайна на пространството. Всяко от решенията се състои от стъклен панел и алуминиева основа за неговото поддържане. Най-голямото предимство на предлаганите от ЕТЕМ парапети е, че те не изискват използването на допълнителна вертикална или хоризонтална опора. Стъкленият панел на системата действа като носещ елемент, а не само като неин пълнеж. Алуминиевата основа може да бъде напълно невидима, тъй като позволява да бъде вградена в пода, а резултатът е пълно и естетическо изравняване с него. В същото време стъкленият панел на системата предлага на обитателите безпрепятствена гледка и пряка видимост - без излишни елементи и профили.

 

Снимка: ЕТЕМ. Система EB50.

 

Системите на ЕТЕМ за парапети се предлагат на пазара като пакет от различни профили, тъй като всеки продукт е проектиран с цел да осигури оригинални оптимални решения за различни приложения. Естеството на материалите (стъкло и алуминий) ги отличава  като решения с голяма продължителност на живота и устойчиви на всякакви атмосферни условия.

 

Снимка: ЕТЕМ. Система EB62.

 

Парапетните системи на ETEM могат да се комбинират с голямо разнообразие от материали, при условие, че могат да се деформират в рамките на безопасни граници, в зависимост от зададените спецификации или строителни разпоредби. Техният минималистичен и изчистен дизайн може да бъде интегриран във всеки архитектурен стил, било то класически, модерен или с индивидуални особености. Алуминиевият профил може да се монтира върху или в пода, което позволява избор на всякакъв материал за довършителни работи, като бетон, камък, керамични плочки и др. Различните цветови възможности на стъклените пълнежи предлагат безкрайни възможности за съчетаване спрямо архитектурните нужди на сградата. Изчистеният дизайн на стъклените парапети на ETEM може да бъде интегриран във всеки проект, придавайки елегантна нотка на съвременната архитектура и интериор.

 

 

Всички системи са подходящи за жилищни проекти или пространства с ограничена концентрация на хора, докато EB46 и EB50 са идеални и за места, податливи на пренаселеност. В допълнение, парапетните системи могат да се инсталират както в закрити пространства, така и на открито. Тези опции позволяват системите на ETEM да бъдат използвани в широка гама проекти, както и в такива с високи естетически изисквания, като вили, кафенета, барове, ресторанти, хотели, офиси и т.н., тъй като предлагат пряка видимост и придават елегантен и луксозен щрих към всяко едно пространство.

 

Снимка: ЕТЕМ. Система EB46.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор