СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Проекти на млади архитекти от Свиленград са представени в изложба
 Facebook

Проекти на млади архитекти от Свиленград са представени в изложба24.07.2020 / 10:29 - CityBuild.bg

Изложени са 49 табла със сгради и интериор.

 

 

На 16 юли авторски проекти на млади архитекти от Свиленград бяха представени в изложба, открита в Арт галерията. Изложбата е първа по рода си и се организира от Общината със съдействието на музея.

 

 

Седем местни млади архитекти са предоставили свои проекти, някои от които вече са реализирани, а други предстои да бъдат изпълнени. Изложени са 49 табла с оригинални проекти на сгради и интериор.

 

 

В изложбата участват:  Атанас Киризиев - с проекти на сгради на различни места в страната, Саранди Сарандиев - с проекти на сгради в района на Свиленград, Мартина Ковачева - с интериорен дизайн, Кремена Киришева-Енезлиева - с интериорен дизайн, Димитър Желев - с проекти на сгради в Шефилд, Англия, Мартин Веселов - с проекти на сгради в Шефилд, Англия, и Цветелина Куманова - с проекти на сгради в района на Свиленград и в страната.

 

 

Изложбата откри кметът на общината арх. Анастас Карчев, който покани младите архитекти да се включат в бъдещия международен конкурс за нов музей на Свиленград. 

 

 

Изложбата ще може да се види в Арт галерията до края на месеца, след което таблата с проектите ще бъдат изложени  в сградата на Общинска администрация - Свиленград. След като стартира новата учебна година, изложбата ще бъде представена и в училищата в общината.

 

 

 
още от Новини

още от АРТ